středa 31. května 2023

Znáte BOOKPORT?

Krásný den všem!

Dnes mám tip pro všechny knihomoly, kteří řeší na dovolenou váhu kufru anebo se nejsou schopni rozhodnout, kterou knihu s sebou vzít na dovolenou. 

Měla jsem totiž v rámci #spolupráce s Gradou možnost vyzkoušet BOOKPORT. Že ho neznáte? No tak to rychle napravte. Je to totiž takový netflix na knihy, na kterém najdete více než  9000 titulů a denně se nabídka rozšiřuje o nové kousky. Výběr je opravdu velký, najdete tu např. Tři životy od Natashy Lester, několik knih Aleny Mornštajnové, nebo třeba odborné publikace, které se vám budou hodit ke studiu. 

K jednomu účtu je možné připojit až tři zařízení, takže máte čtení dostupné třeba z mobilního telefonu, tabletu nebo pokud máte třeba jako já inkbook čtečku. A rozečíst můžete až pět titulů současně, což ocení zejména ti, co jsou schopni číst mix žánrů. Díky tomu, že najdete na BOOKPORTU i spoustu odborných publikací, dokážu si představit, že bych měla rozečtené něco ke studiu, oddechovku, drama i thriller současně. Sama totiž velmi ráda čtu podle nálady.

Jaká je hlavní výhoda BOOKPORTU? Čtení kdekoli. Každý z nás asi zná tu frustraci, když neplánovaně čekáte u doktora nebo třeba na poště a zrovna si zapomenete knihu. No, ale mobil má s sebou člověk vždy. :-) 
Několikrát se mi stalo, že jsem měla doma rozečtenou fyzickou knihu a v případě chvilky nudy mimo domov pokračovala ve čtení na mobilu. Takže reálně přečtu víc.
Věřím, že i na dovolenou bude bookport skvělým parťákem, protože ušetří spoustu místa v kufru.
 
V neposlední řadě je to i fajn dárek pro každé každého alespoň trochu technicky zdatného knihomola. Já sama nyní zvažuji nadělit předplatné tchyni k narozeninám, protože věřím, že ušetřím jejím zádům, když nebude muset tahat desítky knih z knihovny. 

Jedinou nevýhodu vidím, že služba není dostupná i pro nejčastěji používané čtečky. Na druhou stranu uvidíme, co přinese budoucnost. 

Pokud vás služba zaujala, je možné si předplatné vyzkoušet na 14 dní za 1 Kč. :-)
 
Máte zkušenost s touto službou?



Žádné komentáře:

Okomentovat

Doposloucháno v lednu