pátek 10. června 2022

Lisa Reganová - NEČEKANÉ PŘIZNÁNÍ

Ahoj knihomolové a knihomolky!

Když už jsme u těch audioknih, musím vám doporučit mou nejoblíbenější krimi sérii, kterou si můžete nejen přečíst, ale i odposlouchat. Společně s novou knihou u nás totiž zatím vždy rovnou vyšla i audioverze


Všechny díly jsou skvělé a lehce na sebe navazují. Život hlavní hrdinky Josie Quinnové se postupně vyvíjí a tak doporučuji začít od prvního dílu. Pokud Vás však zaujme jen konkrétní případ, samozřejmě si můžete zvolit vlastní pořadí. Nejnovější čtvrtý díl nese název Nečekané přiznání a detektiv Josie Quinnová v něm řeší případ, který se dotýká členky jejího týmu. Mladý student byl nalezen mrtvý před domem Gretchen Palmerové, která je nezvěstná.

V zahraničí už vyšlo celkem 14 případů Josie Quinnové a já se doufám, že se i my dočkáme brzy dalšího dílu v češtině! Tohle je totiž má aktuálně nejoblíbenější série, kterou jako jedinou v rámci tohoto žánru prostě musím číst hned, jakmile vyjde další díl! Tentokrát jsem se dokonce nemohla tak moc dočkat, až mi kniha dorazí, že jsem Nečekané přiznání začala poslouchat v audioverzi, hned jakmile byla dostupná. Audioknihu namluvila má nejoblíbenější interpretka Jitka Ježková, kterou bych mohla poslouchat snad i nákupní seznam a bavilo by mě to. Tak perfektní přednes má! Doporučuji poslechnout si ukázku zdarma.

Nečekané přiznání však nezklamalo i samotným případem. Přesně takhle si totiž představuji dobrý krimi thriller. Krátké kapitoly, napětí od začátku do konce a skvělá zápletka. I když si myslíte, že víte, kam vyšetřování povede, Lisa Regan umí překvapit a předčit vaše očekávání svou skvělou propracovaností. A i když čtvrtý díl v mých očích netrumfnul předchozí Matčin hrob, rozhodně zvládl udržet laťku hodně vysoko.
 
Ať už zvolíte knihu nebo audioknihu všem milovníkům v amerických detektivek tuhle sérii jednoznačně doporučuju!

Knihy kterého autora prostě musíte číst hned, jakmile vyjde jeho nová kniha?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Doposloucháno v lednu